Tips for god underholdning
Reise

Tips for god underholdning til lange og kjedelige reiser

Jeg elsker å reise, det vet dere, men jeg skal lett innrømme det – det kan være kjedelig! Alle tenker på det å reise rundt i verden som spennende, og det er det selvsagt. Men av og til er det grusomt kjedelig å sitte stille på et fly eller tog i 8 timer. Da er det greit å ha med seg noe som kan være litt underholdende! Dette er mine beste tips for underholdning du kan pakke med til reisen (som ikke tar for mye plass i håndbagasjen). 

Elektronisk Underholdning

Kanskje dette er for åpenbart i disse moderne tider, men jeg velger likevel å nevne det. Var nemlig flere av disse tipsene jeg ikke var klar over før. Det kan kanskje være fordi jeg ikke alltid følger med eller bryr meg om de nyeste trendene, men dette er jeg glad over at jeg lærte meg! Hvis du heller vil lese noen smarte pakketips, kan du se her

Tips som gjør Netflix enda bedre! 

Viste du at du kan se på Netflix uten å være koblet til Wifi eller bruke opp all din data? I følge Mattias er dette åpenbart, og “alle” vet dette, men var nyhet for meg når jeg lærte det for noen måneder siden. For meg var dette en kjempenyhet! Jeg kan altså laste ned den serien jeg er hektet på før neste flytur (når enn det blir). 

Tips for elektronisk underholdning

Elsker å forberede en god musikkliste på Spotify før en lang reise. 

Ellers er et godt tips å lage en god musikkliste på Spotify og laste den ned. Gjerne litt rolig og avslappende musikk. Når jeg har en slik liste kan jeg sone helt ut i mange timer og ender som oftest opp med å sovne med øretelefonene på. Perfekt for å få togreisen eller flyturen til å gå litt fortere. 

Tips for god gammeldags underholding! 

Jeg er veldig glad i å lese, men dessverre føler jeg ofte at jeg ikke har nok tid til å lese. Derfor er det perfekt å pakke med seg en god bok når man skal på en lang reise. Tror faktisk aldri jeg har vært på en lengre tog- eller flytur ute en god bok med meg. Typisk meg så ender jeg ofte opp med å pakke en tykk og tung bok i håndbagasjen, men det er selvsagt mer praktisk å velge en lettere bok. Særlig liker jeg å lese krim når jeg reiser! 

Bøker er et bra tips

Tips for å underholde hverandre.

Vi pakker alltid med Uno og et vanlig kortstokk. Perfekt spill for når man sitter tett mellom hverandre og ikke har mye plass. Jeg er særlig glad i Uno, det får frem konkurranseinstinktet i meg. Meg og Mattias har spilt Uno gjennom mange reiser, og vi skriver alltid ned resultatet. Til nå leder Mattias med ganske mange poeng, men jeg har håp om å vinne over han en vakker dag! Uno eller et annet kortspill er faktisk mitt favoritt tips fra denne listen, for er så morsomt å gjøre noe aktivt sammen når man er på en lang reise.