Reise

Reisetips, de små triksene som gjør flyreisen helt konge

Enten man er ute på tur en hel del, eller kun en gang i livet. Det finnes noen helt enkle reisetips som kan gjøre selve turen helt konge. Vi deler de som fungerer helt optimalt for oss og som vi virkelig tyr til hver eneste gang!

Hva som skjer når man ikke planlegger helt ordentlig turen

Det har skjedd oss en hel del, det at vi ikke planlegger akkurat så veldig nøye. Dette har faktisk ganske store konsekvenser. Kanskje i et annet blogg-innlegg vil vi skrive litt om alle problemene som vi har hatt ute på tur, eller kanskje vi helst ikke vil minnes mer om dette. Dager der pass har blitt glemt, der boardingpass ikke var skrevet ut, der kofferten veide altfor mye, der vi ble syke på hjemreisen, der tanna nesten sprakk.

En hel del situasjoner der noen kunne blitt unngått, mens andre er kun fordi verden er bygd opp slik den er. Likevel, det finnes noen enkle steg man kan ta for å få en fantastisk tur med de beste reisetips.

Vi har faktisk hatt noen opplevelser som ikke krevde at vi tok med pass! For mer informasjon kan dere lese her.

Det første reisetipset er å forberede det aller viktigste til turen

Når man tenker over det aller viktigste til turen, hva kan det være? For oss, og for veldig mange er det: pass, reisedokumenter, penger. Med disse tre tingene kan man overleve hvor som helst. Det vi anbefaler er å ta vare på disse tre tingene i en bestemt mappe, og denne mappen i en utvalgt lomme. 

Jeg (Mattias), har alltid ansvaret for disse tre viktigste tingene. Det er ikke fordi Henriette kan miste de eller noe. Det er rett og slett fordi da vet vi til enhver tid at jeg har de med meg. Pluss at hvis vi begge skulle delt på ansvaret kunne det fort hende at jeg tenker Henriette har disse, og hun igjen tenker at jeg har de. Så vi prøver å unngå disse misforståelsene så mye som mulig!

Les våre reisetips for en enklere og fin tur helt uten stress

Nest viktigste reisetips på listen bør også prioriteres

Etter de 3 essensielle tingene går vi videre på de neste viktigste reisetipsene som må på listen. Dette er nemlig disse: Mobil, lader, ekstern lader, paracetamol, tannbørste, linser og linseveske, høretelefoner, briller, solbriller, leppeomade, fuktighetskrem, antibac, kamera.

Her kommer det selvfølgelig an på hver enkelt ønsker og behov. Vi har satt opp linser og briller på listen fordi vi nettopp bruker dette. Dersom du bruker linser, og du har mistet de på grunn av tørr luft på flyet, så vet du hva vi snakker om. I stedet for å gå blind resten av turen, så har vi alltid med et par linser ekstra eller briller i nødstilfeller. 

Kort oppsummering om å være forberedt og å følge våre reisetips

Sånn helt til slutt har vi også flere reisetips. Men kanskje vi kan dele dette i et annet innlegg (jeg vil ikke at dere skal sovne av for mye tekst heller). Hvis dere vil ha flere proffe råd kan dere alltids klikke dere inn på Nettavisen som skriver mer om dette.