Reise

Reise, pakketips og must-haves jeg må ha med!

Etter å ha vært på en del reiser og turer rundt om i verden, har jeg kommet frem til at det er noen essensielle ting jeg ikke kan være foruten! Det gjelder å pakke smart når man skal ut og reise, så syns det er greit å organisere meg litt før flyturen starter. Jeg har flere must-haves i forskjellige reise-kategorier. Her er det som er viktigst for meg når jeg forbereder meg på en reise

De aller, aller, aller viktigste must-haves til din reise. 

Det hørtes kanskje unødvendig ut å nevne disse tingene! Men du ville blitt sjokkert over hvor mange ganger jeg har sett turister stå på flyplassen og se helt fortvilt ut over viktige ting som er glemt. Det verste marerittet for enhver person på en reise er selvsagt å glemme passet! Heldigvis gjorde ikke vi det når vi dro til Italia. Står du på flyplassen uten pass er det ikke mye du kan gjøre. Derfor er pass nummer 1 på listen over must-haves for en reise

Før vi drar på tur pleier jeg ofte å skrive en liste på mobilen, og i tillegg i gangen på en skrivetavle vi har. Det siste vi gjør får vi går ut av døra med kofferten er å se at alt på skrivetavlen er nedpakket! Det vil da si: pass, mobil, lommebok, visakort, ekstra visakort, kontanter (kontanter til landet du skal), mobillader (eventuelt powerbank til mobil), hodetelefoner, iPad, nakkepute for dem som trenger det til flyet (hint: Mattias). 

Pakk til din reise på en organisert og systematisk måte!

Hva man pakker til en reise kommer helt an på hvor i verden man skal. Men noen tips passer uansett, som måten man pakker på. Jeg prøver å skrive ned en liste over hvilke klær jeg trenger å ha med meg. En god måte å gjøre dette på, er å se for seg antrekk. Da ender jeg ikke opp med å pakke en topp som ikke passer til noe. Eller et skjørt som kun passer til en topp jeg ikke engang har pakket ned. Er mulig å spare mye plass i kofferten med å tenke på denne måten. 

Sett sammen antrekk som passer til destinasjonen du skal til, og ha med en par basisplagg som kan passe til alt. Ta med ekstra undertøy. Det tar nesten ikke plass. Tro meg, du vil heller ha et ekstra par, enn å stå der og bruke en bikiniunderdel. 

Tid for å reise!

Rull klærne sammen i kofferten for å spare ekstra mye plass! 

Det beste reisetipset jeg noengang har fått! Ikke legg klærne i kofferten som vanlig! Rull heller alle topper, undertøy, bukser og alt annet som ikke er for tykt. Store gensere for eksempel tar mer plass om de blir rullet sammen. Bortsett fra det, så er dette et tips som fungerer på nesten alle plagg i kofferten.