Drømmedestinasjon
Reise

Drømmedestinasjon – reisemålene jeg drømmer om å besøke.

Jeg har så reisefeber for tiden. Og er nok derfor hjernen min har vandret av gårde og begynt å tenke over alle andre steder jeg ønsker å besøke. Tenker dere også slik? Jeg kan sitte på sofaen med en kopp kaffe i hånden, så ser jeg over på Henriette og spør: “Har du lyst til å dra til Sveits?” “Ja!” Svarer hun alltid som regel, uansett hvilket land jeg sier, er så digg å ha ei dame som elsker å reise! Min drømmedestinasjon gjennom årene har forandret seg litt, men noen har aldri endret seg. De reisemålene jeg fremdeles drømmer om, er de jeg har drømt om siden jeg var en liten og kjekk gutt! 

Jeg må nesten nevne Henriette sin drømmedestinasjon først!

Det er mange steder jeg har vært som jeg har lyst til å dra tilbake til. Det samme føler Henriette som alltid snakker om Berlin. Hun er veldig glad i Tyskland generelt, men hovedsakelig hovedstaden og storbyen Berlin. Henriette snakker alltid om hvor utrolig flott Schloss Charlottenburg er, og at jeg bare MÅ reise der sammen med henne. Så selvsagt skal vi det, når enn vi får muligheten. Jeg må jo innrømme, hun passer til å være på et slott! Tysk øl og mat frister også, så blir nok ikke vanskelig å be meg med på tur! 

Henriette sin drømmedestinasjon er Tyskland

Australia har alltid vært en drømmedestinasjon. 

Helt siden jeg var en liten gutt har jeg drømt om å reise til Australia. En drømmedestinasjon jeg ikke kan fornekte. Siden Australia er såpass langt unna som det er, kan vi ikke dra der på en helgetur for å si det slikt. Gleder meg utrolig mye til når enn vi kan besøke “down-under”, men det må bli når vi kan ta en felles ferie. Er et ganske mye dyrere reisemål enn for eksempel Tyskland, så vi blir nok nødt til å spare opp litt penger også. Skal vi først dra til Australia, så må vi ha økonomi og tid til å dra rundt å utforske. Jeg har så lyst til å oppleve The Great Barrier Reef, men for øyeblikket får jeg nøye meg med et bad i badekaret. Jeg kan alltid ta med en badeand! 

Min drømmedestinasjon er Australia

Ønsker å se et av verdens syv underverker som jeg ikke har sett før! 

Jeg har aldri vært i Egypt, men det har alltid vært en drømmedestinasjon. Helt fra jeg var liten og min mor og far fortalte meg spennende egyptisk mytologi. Jeg ble nok veldig påvirket av dette, for har flere bøker om egyptisk mytologi i bokhyllen min fremdeles. Kheopspyramiden, kanskje bedre kjent som Den store pyramiden i Giza, er faktisk den eneste av de syv underverker som er bevart. Det er litt trist å tenke på, men får meg og til å innse at jeg vil se pyramidene før det er for sent. Alle mine venner som har vært i Egypt forteller meg hvor fantastisk det er å dykke i Rødehavet. Så det er og en av grunnene til at jeg ønsker å dra på tur her. Men er mest for å oppfylle en barndomsdrøm.