En flott bursdag
Reise

Bursdag – en dag som bør feires! Hurra! Hurra!

Selv om jeg alltid har hatt flotte bursdagsfeiringer er det en bursdag som står ekstra sterkt i minnet. Da jeg ble 25 år var meg, Henriette og familien min i Spania. Costa del Sol for å være mer spesifikk. Vi hadde reservert et bord på en herlig restaurant som lå rett ved havet. Det var rett og slett en utrolig fin dag og feiring. 

God mat, svømmetur og gaver – hva mer kan en mann ønske seg?

Min bursdag er 25 juni, så jeg var enda en blek nordmann da jeg ankom feiringen. Når jeg forlot den var jeg derimot rød som en tomat. Husk å påfør solkrem flere ganger utover en solrik dag. Det er et godt tips fra meg! Bortsett fra det, var dagen perfekt. Vi kom der ganske tidlig mens solen stekte på sitt varmeste. Med andre ord, det tok ikke lang tid før jeg og resten bestilte oss en kald halvliter. Jeg skulle ønske jeg kunne huske navnet på alle tapasrettene vi bestilte, for de var så sinnsykt gode. Til slutt var hele bordet fylt opp av mat og drikke. 

Bursdag ved Middelhavet

Ønsker meg samme svømmetur når jeg fyller 30!

Mens jeg sitter her på sofaen og ser ut på regnværet innser jeg hvor mye jeg savner Middelhavet. Det hadde fristet med en svømmetur i solen nå, for å si det slikt! Jeg har allerede sagt til Henriette at jeg ønsker meg en lignende feiring når jeg blir 30. Sol, sommer og havet – en perfekt dag. Så hun vet hva jeg ønsker meg, nå må vi bare få muligheten til å reise igjen. Hvis vi ikke drar til Spania igjen, kanskje vi kan prøve noen av disse reisemålene

Jeg har aldri vært så glad i å feire min bursdag

Det høres kanskje rart ut, men jeg har aldri brydd meg så mye om min bursdag. Ikke misforstå, det er alltid gøy å feire andre! For meg er det viktigst at jeg er rundt de som betyr noe for meg. Tror det var derfor jeg likte min 25 årsdag såpass godt, familien, venner og Henriette var alle rundt meg. Trenger ikke mer, men skal ikke nekte for at ferien, maten, havet og solen ikke var fantastisk. Så med andre ord – ja takk, begge deler! 

Hurra for din bursdag

Snart er det en ny bursdag å feire!

For å høres mer positiv ut, ja, jeg elsker å feire slike anledninger. Er bare når det er min dag så er all oppmerksomhet på meg. Syns det er mer gøy å synge bursdagssangen for noen andre, og det får jeg snart muligheten til å gjøre. Min fetter har bursdag om 5 dager, og det blir et lite familieselskap med de nærmeste. Husker fremdeles gaven jeg fikk fra min fetter når vi var i Spania den dagen. Jeg fikk et bursdagskort med en vits om hvor gammel jeg var, og en stokk han hadde kjøpt på et apotek på veien. Tusen takk, kjære fetter. Om 5 dager skal jeg ta hevn. Da fyller nemlig han 25 år, og jeg gleder meg virkelig til han åpner gaven fra meg! Fikk god inspirasjon fra denne siden. Den som ler sist, ler best!