Mote & Skjønnhet

GRATIS Nyx gavepakke fra Nemow Beauty – dette er min opplevelse!

Jeg satt på min vanlige runde med online shopping, men kjente at jeg virkelig ikke hadde noe inspirasjon. Jeg var lei av det samme gamle og ville teste noe nytt, noe jeg ikke hadde gjort tidligere. Jeg endte med å bare gå på Facebook, og mens jeg bladde i feeden så la jeg merke til en annonse for Nemow Beauty der man kunne få en gratis gavepakke med produkter fra Nyx, og jeg kunne ikke stå imot. Jeg tenkte at jeg vil dele min opplevelse med dere, i fall det kunne være noe for DEG også!

Å få produkter gratis hos Nemow Beauty

Det å få produkter gratis i posten er det vel sjeldent at man takker nei til, i alle fall gjelder det for meg. Så når jeg kom over at jeg kunne få en gavepakke med 5 produkter, på toppen av alt fra et av mine favorittmerker – Nyx, så må jeg innrømme at jeg ble veldig fristet. Jeg fulgte linken og kom inn på en nettside jeg aldri hadde sett før, nemlig siden til Nemow Beauty. Jeg er en typisk jente som elsker å prøve nye ting, men gjerne handler på de samme gamle butikkene, men nettopp derfor var det så gøy å komme over nettopp dette tilbudet.

Flere favoritter

Noe jeg reagerte på var at jeg kunne se flere av mine favorittprodukter blant produktene jeg kunne få gratis, i tillegg til flere jeg hadde hørt gode ting om tidligere. Her får jeg altså 5 produkter som jeg vanligvis ville brukt flere hundre kroner på, HELT gratis? Nemow Beauty virket nesten for godt til å være sant…

Shopping

Shoppingparadis

Jeg hadde altså bestilt gavepakken, og da var det bare å vente på at den landet i postkassen min. Det var et par favoritter og noen andre produkter som var helt nye for meg. Skjønnhet og sminke er virkelig min pasjon, og Nemow Beauty hadde så utrolig godt utvalg, men jeg valgte selvsagt å starte med den gratis boksen. Det jeg fant ut når jeg tittet rundt på nettsiden var at Nemow Beauty virkelig har litt av alt. Sminke, parfyme, klær, sko, tilbehør. På toppen av alt – SÅ billige priser! Jeg vet hvor jeg skal gjøre julegavehandelen i år.

En positiv overraskelse en ettermiddag

Det gikk noen dager og så lå plutselig pakken der. Jeg kjente at jeg fikk litt høyere puls når jeg så den. Sannhetens time var kommet – er dette the real deal, eller har jeg blitt lurt av Nemow Beauty. Jeg hadde slått meg til ro med at jeg uansett fikk det gratis! Om det ikke var ekte så hadde jeg ikke tapt noe… Men jeg åpnet gavepakken, og der lå mine nye produkter fra Nyx, sendt til meg fra Nemow Beauty. Jeg kunne umiddelbart se at det var ekte vare, jeg har jo brukt et par av de produktene tidligere, og visste hvordan teksturen og utseendet skulle være.

En spesiell dag

Jeg følte meg som om det var en spesiell dag. Det å få en fin gavepakke og ikke bare et enkelt produkt, ga meg en følelse av å motta en pakke fra noen andre, ikke noe jeg hadde bestilt til meg selv. Teknisk sett var det en gave fra Nemow Beauty, det var i alle fall sånn jeg så på det. Det gjorde min helt vanlige ettermiddag til en spesiell dag med en positiv overraskelse. 

Nemow Beauty gavepakke

Teste mine nye produkter fra Nemow Beauty

Produktene jeg fikk fra Nemow Beauty som jeg kjente (og elsket) fra tidligere var mascaraen “Worth the Hype”, og den kremete matte leppestiften “Liquid Suede”. Det jeg alltid har elsket med nettopp disse to, er at de holder hele dagen og fargene er skikkelig intense, noe som passer både hverdag og fest. Mascaraen klumper ikke, og den gir meg laaaange vipper med masse volum. Alle venninnene mine vet at jeg alltid har med meg min “Liquid Suede” Lipstick i vesken! Jeg er alltid klar for å påføre om jeg plutselig spontant vil se litt ekstra bra ut.  

Kjente, men uprøvde produkter

Nemow Beauty hadde i tillegg til disse to godsakene, puttet tre produkter jeg kjente til fra før, men aldri hadde testet, i boksen. Det første jeg testet var eyelineren “Epic Ink Liner”, som var så utrolig enkel å jobbe med. Den ga meg den perfekte cat-eye looken på 1-2-3. Jeg bruker å tegne lineren veldig naturlig til hverdags, og tykkere når jeg skal på fest. Det er veldig enkelt med denne, så derfor skal dette bli min nye liner. I tillegg så holdt den faktisk bedre enn den jeg brukte tidligere, noe som var så etterlengtet.  

Spicy lips

Jeg testet deretter den matte leppestiften i fargen “Spicy”. Den hadde en skikkelig stilig rød farge som fikk leppene mine til å poppe. I tillegg så ga den mye fukt, noe som kommer til å behøves når det blir kaldere igjen. Det verste som finnes er når leppene ser tørre ut, men det gjør de ikke med denne. Denne hadde et litt mer klassisk leppestift-utseende! Den er perfekt å bare ha med i veska mi om jeg skal freshe opp fargen i løpet av dagen. Det er i utgangspunktet ikke nødvendig, men om jeg tar meg en god kaffe trenger jeg alltids litt påfyll av farge etterpå, noe som det kan føles som Nemow Beauty har tenkt på, siden de har inkludert både dette leppeproduktet, og det andre, i gavepakken.

Perfekt for hverdags og fest

Det siste Nyx-produktet jeg fikk fra Nemow Beauty var en herlig øyenskyggepalett med seks matte farger, perfekt både for hverdags og fest. Jeg elsket å bruke de lysere tonene til hverdags og bygge opp med de mørkere til fest. For første gang klarte jeg å få til en perfekt smokey eye-look, noe jeg ble så utrolig fornøyd med. Skyggene var kjempelett å jobbe med, og drysset ikke. De var virkelig en drøm å jobbe med, spesielt for en jente som elsker sminke, men ikke akkurat er noen ekspert. Det ble liksom så gøy å prøve seg fram.

NYX produktene jeg fikk fra Nemow Beauty

Lekende lett

Jeg brukte en helg på å teste produktene fra Nemow Beauty, fordi jeg ville se om de holdt på huden i løpet av en hel dag med aktiviteter og en kveld på fest. For det første så var det smigrende å få så mange komplimenter for hvordan sminken min satt, og for det andre så var det deilig å ikke måtte bekymre seg for at sminken hadde sklidd ut. De første timene så sjekket jeg naturligvis dette, men etter kort tid skjønte jeg at de holder faktisk hele kvelden. For en lettelse! Etter en lang kveld med god mat og drikke etterfulgt av dansing hele natten lang, tok jeg og en venninne en selfie før vi skulle dra hjem. Jeg lovte henne å ikke dele bildet, men altså, min sminke var fremdeles flawless. Jeg er så fornøyd med produktene fra Nemow Beauty!

Venninnenes dom

Dagen etter så var det på tide å møtes for den klassiske søndagsbrunchen, og når vi så igjennom bildene fra kvelden før så fikk jeg nok en gang flere komplimenter fra mine fantastiske venninner. De lurte på hvordan jeg plutselig hadde oppgradert mine sminkeferdigheter så til de grader, og jeg måtte selvfølgelig røpe min lille hemmelighet. Jeg hadde kun brukt produktene jeg fikk fra Nemow Beauty.

Medlem i klubben til Nemow Beauty

Jeg anbefalte alle venninnene mine å gå rett inn på Nemow Beauty sine hjemmesider, og sammen satt vi og kikket, og da fant jeg ut at det var enda flere ting jeg ønsket meg. Når jeg bestilte boksen så ble jeg medlem i Nemow Beauty & Meg-klubben, noe som betyr at jeg får tilsendt et gavekort hver måned, på summen jeg valgte å betale, og dermed får jeg benytte meg av de billige prisene de har der. Og dere kjenner jo meg, jeg elsker shopping, så jeg sier ikke nei takk til å få gode produkter til en billig penge.

Online shopping på Nemow Beauty

Tilbudsparadis

Nemow Beauty har en egen seksjon på hjemmesiden som bare er for medlemmer, og der får man de beste og mest eksklusive tilbudene, som jeg gleder meg til å kunne benytte meg av. Når jeg og venninnene mine satt og så igjennom siden så fant jeg både favoritt-parfymen min, og flere plagg jeg bare MÅ ha. Jeg shopper jo allikevel hver eneste måned… Jeg føler at jeg nesten gjør en investering med at jeg faktisk får supre produkter til en god pris. Det tærer ikke like mye på samvittigheten å putte produkter fra gode merker i handlekurven. Jeg får jo veldig mye rabatt!

Positivt overrasket

Som jeg nevnte tidligere for dere så var jeg ganske nervøs før jeg mottok gavepakken, siden jeg ikke hadde hørt om Nemow Beauty tidligere, men jeg ble så positivt overrasket, og fikk tillit til dem, og derfor så vil jeg prøve det å være medlem i klubben, og motta gavekort, i en periode. Om jeg ikke er fornøyd så er det bare å melde seg ut, tenker nå jeg i alle fall. Oppdaterer dere når jeg har shoppet for gavekortet mitt neste måned, så skal dere få se mine kupp! Jeg gleder meg allerede.