pc jobb
Mote & Skjønnhet

Vil online shopping endres? Det mener Michael Ginnerskov Jensen

Vi er begge veldig store fans av å shoppe online. Jeg liker å gjøre research og kjøpe de beste produktene tilgjengelig. Når jeg hørte at IT-Gründer Michael Ginnerskov Jensen mener at online shopping vil endres, så ble jeg med en gang veldig interessert i å se nærmere på hva han mener med dette.

Online shopping gjør alt mye mer tilgjengelig

Noe vi begge liker kjempegodt når det kommer til netthandel, er at man kan få tak i hva som helst, uansett hvor man holder til. Det har vært ganger på reisene våre der vi har måtte bestille ting med ekspresslevering dit vi var. Det har ikke vært noe problem. Riktignok har dette vært når vi har vært på et sted over flere dager, og det har vært krise. Vi ønsker naturligvis å støtte lokalt når vi reiser rundt også… Men netthandel gjør alt utrolig enkelt. Jeg må innrømme at spesielt jeg tyr til det ofte. Henriette er veldig flink til å heller handle i små lokale butikker enten vi backpacker eller reiser på andre vis.

Lokalt marked

Michael Ginnerskov Jensen mener vi vil endre måten vi shopper online på

Som en mann som er veldig tech interesert så blir jeg med en gang interessert når en IT-gründer som Michael Ginnerskov Jensen kommer med utsagn om online shopping og hvordan bransjen vil endre seg. Det er jo utrolig relevant for alle og enhver som liker å benytte seg av sjansen til å nettshoppe. Og det Michael Ginnerskov Jensen sier, er veldig interessant.

Å bruke gavekort i shoppingprosessen

Det som Michael Ginnerskov Jensen sin tanke er, er at vi som forbruker ønsker at alt skal være så enkelt som mulig. Dette er jeg forsåvidt enig i. I hans nettbutikk så kan man bli medlem i en klubb, og motta gavekort hver måned. Med disse gavekortene kan man få tilgang til eksklusive produkter fra kjente merker. Det er høy kvalitet, og det vet man når man ser hvilke merker det er snakk om. Jeg vet i alle fall at når jeg fortalte Henriette dette så ble hun kjempeglad når hun så mange skjønnhetsfavoritter på siden.

Online shopping the Michael Ginnerskov Jensen way

Det å handle med gavekort er ingen ny ting

Når det kommer til å bruke gavekort så er det ingen ny ting. Det er noe vi alle sikkert forbinder med for eksempel bursdager og julegaver. En fin gave som gjør at man kan velge selv, i en spesifikk butikk. Michael Ginnerskov Jensen har en litt annen idé. I denne klubben der man får gavekort så betaler man nøyaktig det samme beløpet som man får i gavekort.

En investering som tillater deg å unne deg selv

Det er nesten som å investere i seg selv, og sette til side penger til shopping. I klubben til hans nettbutikk, så har de produkter i alle kategorier. Du finner skjønnhet, mote og livsstil. De har til og med underholdningstjenester. Det skal jeg absolutt teste. Og jeg ble veldig glad for å se at det var godt utvalg både til kvinner og menn. Da kan både jeg og Henriette endelig shoppe samme sted. Og faktisk oppleve at vi begge får produkter av høy kvalitet. Jeg tror at dersom Michael Ginnerskov Jensen sin idé om hvordan man kan bruke gavekort til å forenkle shoppingprosessen sprer seg, så kan det være noe som blir veldig populært. Jeg syns i alle fall det virker veldig enkelt og greit.