Høstmote, vi elsker tips og trisk som gjør at vi er klare for sesongen
Mote & Skjønnhet

Høstmote, hvordan være forberedt på gjenbruk

Høsten er snart her, vi er egentlig skikkelig glade for dette! Vi elsker virkelig denne sesongen. Etter en god og herlig sommer, så kan vi endelig ta frem de gode og tynne jakkene våre. Vi kan kle oss med myke skjerf og varme hatter. Er du forberedt til høsten? Vi hjelper dere med gode tips for høstmote her!

Høstmote og det å gjøre gjenbruk i år 2020

Store, varme og gode klær som gjør høsten enda bedre

I år går det rykter om at årets høstmote er store, varme og herlige klær. Disse klærne gjør sesongen helt perfekt. Har du en strikkevest liggende et eller annet sted? Ta den frem! Gjerne bruk den over en skjorte der kragen stikker frem, dette er virkelig fashion i år!

 

Oversized er som den siste tiden også “in” for i år. Men pass på at du bruker oversized gensere med skinny jeans, hvis ikke kan du ha lett for å se litt ut som et telt. Det er ikke veldig fancy!

 

Hva med turtlenecks? Dette er absolutt noe vi vil se i år også. Både ensfarget eller med mønster, begge deler er lov for høstmoten i år 2020.

turtlenecks eller lag på lag er høstens mote

 

Gjenbruk er den nyeste høstmoten

Det vi vil se på nytt er gjenbruken, noe som blir snakket om mye for tiden. Er du usikker på hva vi mener om dette? Vi lever i et “bruk og kast” miljø, og det er opp til oss å sette en stopper for dette. Kun kjøpe når det er nødvendig. Det er derfor høstmoten tar oss til gjenbruk av enkelte plagg, vi skal se nærmere på noen av de.

 

Gammel bukse blir helt ny med et par enkle triks

Faktisk blir en skikkelig gammel bukse helt ny med noen tips og triks. Så fremt kroppen ikke har endret seg kan man bruke den samme buksen i flere år fremover. Hvordan da? Vel, for sommeren er det skikkelig enkelt å klippe av beina, og da har man en kul og ny shorts. 

 

Derimot for vinteren har vi en annen idé; hva med slitte jeans og hull? Dette er super enkelt folkens. Du tar kun en brødkniv og skjærer hull på flere stedet av buksen. Hvorfor skriver vi en brødkniv? Fordi da får du denne kule og røffe effekten som vi er ute etter. Test det ut og send oss bilder av resultatet!

 

Lag på lag er årets høstmote

Vi elsker virkelig lag på lag for høstens trend. Har du testet en silkebluse under en kort cardigan? Det ser utrolig elegant ut når litt av blusen titter frem under en fin og stri genser. I tillegg så er det utrolig praktisk! Fordi vi har nok fortsatt noen varme dager igjen i året, så da kan man fort ta av ett lag dersom man merker at det blir litt i det varmeste laget. 

 

Året blir spennende og interessant med masse tips

I år er vi helt sikre blir skikkelig spennende med mange interessante og gode tips. Har du lest noen i det siste? Faktisk, for mer informasjon om året og sko, ta en titt på minmote.no her.