Vi tester ut PT med Honest Kiss og det er supert
Mote & Skjønnhet

Honest Kiss, vi tester ut dette sammen og får en god opplevelse!

En splitter ny online butikk som har en spesiell klubb med en haug av tjenester. Mattias fant denne siden helt tilfeldig via Facebook, og vi tok en nøyere sjekk. Faktisk var det bedre enn forventet! Her skriver vi vår erfaring fra Honest Kiss slik at du vet hva du kan forvente deg.

 

Plutselig dukket Honest Kiss opp på mobilene våre

Egentlig var det hele ganske rart. En dag så dukket plutselig Honest Kiss nettbutikken opp på mobilene våre. For å være helt ærlig så er vi ikke veldig aktive på Facebook. Men vi fant plutselig en interessant annonse. “Mye rosa og kliss” – som Mattias pleier å si, men vi sjekket det ut fordi det stod noe om spesielle tjenester vi er interesserte i.

 

Honest Kiss sine eksklusive tjenester for alle sammen

Etter en lang sommer skal jeg virkelig ikke gå i detaljer, for da kommer jeg til å skrive en hel del og altfor mye. Derimot vil jeg nevne kort at sommeren har bestått av mye kos, middag, pølser, øl, soving og soling. Siden vi ikke har fått reise noe sted med tanke på det teite corona viruset som tar over hele verden, så har vi kost oss skikkelig i Norge i sommer, og når jeg skriver skikkelig så mener jeg skikkelig.

 

Det var derfor endelig på tide med litt trening. Mattias og jeg elsker å gjøre nye ting og sette oss mål sammen som et par. Vi er ikke bare kjærester, men også utrolig gode venner, og vi elsker og oppmuntre hverandre til å nå både store og små mål i livet. Det var da vi så at Honest Kiss tilbyr personlig trener time til sine medlemmer, så vi ønsket å teste ut dette!

Et personlig treningsprogram med Honest Kiss

For å kunne benytte seg av personlig trener tjenesten til Honest Kiss må man bli medlem

Først og fremst var vi nødt til å bli medlemmer av Honest Kiss før vi kunne bestille timer med en virtuell personlig trener. Så vi satt i gang med prosessen! Først tenkte jeg at alt virket litt komplisert, fordi man måtte både sende inn kontrakt, regning og ID med bilde. Heldigvis trengte man ikke scanne inn eller noe, det var bare å ta bilde med mobilen. Så egentlig tok det ikke så veldig lang tid før alt var gjort. 

 

Med en gang tenkte jeg det hele var litt unødvendig, men jeg så på siden til Honest Kiss at de gjorde dette fordi de tillater kun at én person per husholdning er medlem samtidig. Altså kan ikke både jeg og Mattis være medlem, men kun én av oss. Dette var egentlig greit for oss, siden vi ikke var veldig interessert i å betale månedsabonnement for både to uansett. 

 

Aktiveringsprosessen for å bli medlem hos Honest Kiss

Kun etter et par timer fikk jeg svar fra Honest Kiss at jeg var blitt medlem, og da var det bare å sette i gang shoppingen! Ja, for i tillegg til personlig trener trengte vi jo faktisk noe av treningsklær. Så faktisk tok vi kvelden for å gå igjennom alle de kule og nye varene som de hadde tilgjengelig for de som er medlemmer.

 

På slutten av det hele tok vi med Personlig Trener i handlekurven og betalte for det. Kun 199 kr i måneden, og det er helt utrolig billig. For vanligvis ligger det rundt 1000 kr per time, eller mer dersom man går på Sats eller Elixia.

 

Det var så utrolig fint det jeg fant på nettsiden til Honest Kiss, det fikk meg virkelig motivert for fremtiden:

” Jeg har aldri vært en gym fan, men plutselig hadde jeg bare 6 uker igjen til bryllupet vårt. Jeg var misfornøyd med utseendet mitt, så jeg bestemte meg for å prøve ut Honest Kiss sitt treningsprogram. Treneren organiserte en ren spiseplan for meg og en fokusert treningsøkt for å sikre at jeg fikk de beste resultatene fra programmet. Jeg klarte å miste 7 kg før bryllupet mitt! “

Man vet jo aldri, kanskje det blir bryllup på oss etterhvert! Eller hva, Mattias?!

 

Vi går mot en sunnere livsstil med Honest Kiss

Kort tid etter vi hadde kjøpt oss en personlig trener fikk vi et laaangt spørreskjema tilsendt på mail. Vi ble spurt om hvor ofte vi trener, hvilke forventninger vi har til treningsprogrammet, hvilke mål vi vil nå, hva slags utstyr vi har tilgjengelig, samme med høyde og vekt. Jeg (Henriette) la inn alle detaljer om meg, siden jeg var hovedmedlemmet, men vi noterte alt for Mattias i et eget dokument slik at vi har en god oversikt over utviklingen for ham også. 

 

Det gikk noen e-poster frem og tilbake med de på Honest Kiss, kun for at de skulle bli bedre kjent med oss. Det er tydelig at de ikke gir et hvilket som helst program til alle sine medlemmer. Derimot gjør de det virkelig personlig og tilpasser situasjonen til hver enkelt. Super bra!

 

De enkle stegene vi måtte ta hver dag

Helt i begynnelsen var de aller enkle stegene at vi måtte gå tur hver eneste dag. Da mener jeg skikkelig svette-tur, ikke kun å rusle langs gaten. Vi måtte ta på oss ordentlig joggesko og stramme lissene. Vi tok en raskt gåtur i parken i nærheten og trappen opp til leiligheten når vi var ferdige. Vi kunne se på pulsmåleren at vi var rundt 100 nesten hele tiden. 

 

Andre treningstips som vi begynte med ganske fort

Rett etter en uke fikk vi flere tips og triks som vi måtte gjøre for å holde oss i form. Det var ganske enkle øvelser som vi kunne gjøre hjemme. Det var fint med noen vekter sa de, men siden vi ikke har noen vekter hjemme brukte vi en sekk hver og la masse bøker i de. Min sekk veide kanskje 5 kg og Mattias sin sekk veide helt opp til 12 kg (utrolig tung). 

 

Noen av de øvelsene vi skulle gjøre, helst hver dag i løpet av 15 minutter og alltid med sekken:

20 knebøy 

20 skulder press

20 utfall

20 sekunder i planke

20 push ups (uten sekk)

 

De anbefalte at vi gjorde 4 runder av dette, men jeg klarte virkelig ikke 20 push ups i 4 runder. Selv på knærne ble det kun 8 og 8, så jeg ble ufattelig treg i push ups sammenlignet med Mattis som klarte denne øvelsen mye bedre enn meg!

 

Ikke bare trening, men også oppskrifter for en bedre helse

Utrolig overraskende så var det ikke bare trening og øvelser, men også fine og enkle oppskrifter til sunn mat. Først og fremst fikk vi som alltid beskjed om å spise mye mer protein. Faktisk synes jeg dette er vanskelig. Det er ikke det at man måå spise kjøtt for å få nok proteiner, jeg vet at vegetarianere kan også få nok proteiner uten problemer. Derimot synes jeg personlig det er vanskelig. Det er jo grenser til hvor mange nøtter jeg får i meg i løpet av dagen 🙂 Inntil videre har vi kjøpt proteinpulver av grønne erter, det sies at det er en veldig ren og fin kilde til proteiner dersom man ikke spiser mye kjøtt. 

 

Sånn helt enkelt fikk vi oppskrifter som for eksempel makrell på brødskive! Dette er også utrolig sunt dersom man har et skikkelig grovt brød, i tillegg til en ren og herlig makrell på toppen. Videre har vi også fått utrolig enkle salater som lages på 5 minutter, her er et eksempel på en oppskrift:

 

1 boks med kikerter 

1 tomat

1 agurk

Litt rødløk

1 boks med tunfisk

Salt, persille og pepper

Bland alt sammen og legg til litt olivenolje på toppen sammen med noen dråper av lime.

 

Dette høres kanskje litt kjedelig ut, men det er utrooolig herlig. I tillegg er det mettende og sunt!

Trening, livsstil og medlem med Honest Kiss

Videre fortsetter vi med denne nye livsstilen, treningen og vi er fortsatt medlemmer med Honest Kiss. Faktisk er det utrolig bra å ha et slikt medlemsskap fordi vi er ikke så flinke til å shoppe klær, sminke eller andre nødvendige ting som sjampo og lignende. 

 

Derfor er det utrolig mye enklere å bestille dette fra deres side, i tillegg så er det billigere priser enn i butikkene. Jeg forstår det slik at de ikke tar noe kommisjon eller legger på toppen av prisene på produktene sine. På denne måten kan alle medlemmer kjøpe til den fastsatte prisen fra selve leverandøren.

 

Når det kommer til treningen kjenner vi faktisk at vi har mer energi, spesielt med tanke på den raske gåturen vi gjør hver eneste dag. Det er ikke alltid jeg klarer push ups hver dag, for jeg blir ganske støl av det. Men vi har funnet noen kule sanger som vi setter på og gjør 10 minutter med sekkene våre før vi går ut på den raske turen vår.

 

Kule klær vi drømmer om fra Honest Kiss sin webshop

Etter et par måneder som medlem hos Honest Kiss fortsetter vi med tett oppfølging av Personlig Trener. I tillegg til dette er det stilig at de også har fine vesker, både fra Michael Kors og Armani. Vi drømmer om en ny pc bag fra Armani, men vi må nok jobbe et par måneder til før vi kan tillate oss den vi fant på Honest Kiss sin webshop.

 

Når det kommer til spennende mote så snakker vi faktisk om utviklingen av dette gjennom flere år på et tidligere blogginnlegg

 

Vi vil gjerne vite mer om hvordan dere gjør det med treningen, og dersom dere har en eller annen form for oppfølging med Honest Kiss eller en annen virtuell trener. Skriv til oss!