CouponPilots gavekort
Mote & Skjønnhet

CouponPilots – En ny måte å shoppe på

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i online shopping. Jeg elsker følelsen jeg får når en ny pakke er på vei til meg i posten. Det er nesten som om jeg er en liten jente på julaften igjen, og det er jo en herlig følelse! Mange av dere vet garantert hva jeg snakker om. Jeg er vel ikke den eneste som liker å skjemme bort meg selv litt av og til! Her om dagen kom jeg over CouponPilots som tilbyr en unik shoppingopplevelse. Jeg tror mange andre vil også sette pris på denne muligheten. Derfor ønsker jeg å dele min erfaring med dere.

Gjør et kupp hos CouponPilots

Det er aldri feil å spare penger, derfor liker jeg konseptet til CouponPilots veldig godt. Måten det fungerer på er at du blir medlem i CouponPilots-klubben. Da får du et månedlig gavekort du kan bruke i nettbutikken. Jeg er i utgangspunktet litt skeptisk til slike tjenester som krever et medlemskap, men det som er så fint med CouponPilots er at du kan melde deg av når du ønsker. Da vet jeg at hvis det ikke er noe for meg så melder jeg meg bare ut av klubben. Det er jo ingen som har lyst til å betale for en tjeneste de ikke får noe glede av. (Hørte jeg noen nevne støttemedlemskap hos treningssenteret?? Der er jeg nemlig litt skyldig selv).

Månedlig gavekort 

Du betaler et fast månedlig beløp for gavekortet. Dette beløpet kan du bruke til å kjøpe moteplagg til sterkt rabatterte priser i nettbutikken til CouponPilots

Jeg ble svært overrasket over hvor lave prisene er, her kan man virkelig spare mye. De har ikke bare et stort utvalg av klær og sko, du finner også en rekke kosmetiske produkter. Noe som overrasket meg var at de også gir deg muligheten til å prøve forskjellige underholdningstjenester. Da bruker man bare det månedlige gavekortet fra CouponPilots. Jeg har allerede Netflix, men det finnes en del tv-programmer man ikke får tilgang til der. Lenge har jeg hatt lyst å prøve HBO, for jeg vet at de har gode serier. Westworld var den store snakkisen en stund, og jeg føler meg litt på utsiden. Nå kan jeg endelig se om serien er så bra som de sier.

CouponPilots nettshopping

CouponPilots oppfordrer til gjenbruk 

Det er ikke alltid like lett å finne balansen mellom forbruk og fornuft. Jeg elsker å utvide garderoben min med nye plagg. Noen ganger kjøper jeg helt nytt, andre ganger finner jeg pent brukte skatter som ikke finnes i butikkene lenger. Gjenbruk er jo i vinden som aldri før, og jeg er glad for at det har blitt viktigere for mange å ta vare på planeten vår. CouponPilots oppfordrer til gjenbruk gjennom et smart donasjonsprogram. Det synes jeg var en skikkelig kul idé!

Hvordan donasjonsprogrammet til CouponPilots fungerer

Det fungerer slik at du kjøper et moteplagg fra CouponPilots med det månedlige gavekortet ditt. Deretter bruker du plagget så lenge du ønsker, men minimum i seks måneder. Når du ikke har bruk for det lenger så donerer du det bare til den veldedige organisasjonen du har valgt ut. Og det beste av alt? Du vil motta et helt nytt gavekort tilsvarende verdien på plagget! Er ikke det et veldig bra konsept? Da får du noe nytt som du ønsker deg, samtidig som du vet at noen andre vil få gleden av plagget du ikke har bruk for lenger. CouponPilots byr nemlig ikke bare på gode tilbud. De ønsker også å utrette en forskjell i verden ved å redusere miljøpåvirkningen av “fast fashion”. Jeg synes det er fint at aktører i motebransjen tar et oppgjør med bruk- og kast-mentaliteten som bransjen lenge har vært preget av.

Mine favorittjeans

Jeg satt og så gjennom utvalget til CouponPilots og kom over et par jeans fra Guess. De havner definitivt på ønskelisten min! Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne da jeg så at prisen er omtrent halvparten av det jeg vanligvis betaler.
Jeg har hatt jeans fra Guess før, og det er noen av de beste buksene jeg har hatt. Det er så viktig at buksene sitter på plass og ikke sklir ned. En gang da jeg var på ferie i Roma hadde jeg helt glemt å pakke med meg bukser! Det var fortsatt litt kjølig på kveldene. Jeg kjøpte det første og beste paret med jeans jeg kunne finne på nærmeste klesbutikk. De kan ikke ha kostet stort mer enn €10. Hva var det jeg tenkte på? Hele kvelden gikk med til å justere og heise opp jeansene. De skled bare ned, og fasongen min ble helt flat.

Passform og kvalitet er avgjørende 

Er det noe som er viktig når det kommer til jeans så er det at de sitter godt og at jeg føler meg vel. Høy midje er best for at jeansene skal sitte fint på kroppen. Det vil fremheve midjen og gi en illusjon av lengre ben. Jeg føler meg litt som en modell når jeg har på meg slike jeans. De tar seg godt ut sammen med en crop top om sommeren. Om vinteren liker jeg å kombinere dem med en oversized og koselig genser.  

Etter “buksefadesen” i Roma har jeg kun kjøpt jeans med høy kvalitet. Da får du et plagg som varer. Det er bedre for både miljøet og lommeboken din.

Jeans CouponPilots

Rydding i klesskapet: en årlig sommertradisjon 

Hver sommer bruker jeg å gå gjennom klesskapet mitt for å se hva som faktisk blir brukt. Noen ganger dukker det opp gamle favoritter. Andre ganger finner jeg plagg jeg har helt glemt at jeg hadde. Jeg kan umulig være den eneste som av og til blir overrasket over stilen jeg hadde for noen år siden, haha. Jeg bruker å levere inn klær til Fretex en gang eller to i året. Slik vet jeg at noen andre kan få glede av de gamle plaggene mine til en billig penge. Det er jo bedre enn at de tar opp plass bakerst i klesskapet! Da får jeg også litt bedre samvittighet når jeg kjøper meg noe nytt. Jeg kommer selvsagt også til å benytte meg av donasjonsprogrammet til CouponPilots som jeg fortalte dere om. Hvis alle bidrar bare litt til et mer bærekraftig samfunn så kan vi garantert utrette mye sammen!

Rydding i klesskapet

Prosjekt sommerformen 

Apropos jeans. Er det bare jeg som føler at jeansene har blitt litt trangere i det siste? Vi har jo vært mye mer innendørs den siste tiden. Jeg trenger å bevege meg mer, men behøver et lite spark i baken. Jeg oppdaget at CouponPilots også tilbyr et opplegg med personlig trener og kostholdsplan. Det er akkurat hva jeg trenger! Jeg mener at alle kropper er fine, men nå har jeg følt meg litt slapp i fisken en stund på grunn av lite aktivitet. Det hjelper heller ikke at det har blitt mye eksperimentering på kjøkkenet i det siste. Å bake er nemlig noe av det beste jeg vet. Planen er alltid å fryse halvparten, men plutselig er alt borte. Det skjer hver gang! Jeg kan ikke legge hele skylden på Mattias, jeg er nok minst like skyldig selv.

Jeg tester et nytt trenings- og kostholdskonsept

Jeg er spent på å prøve CouponPilots sitt trenings- og kostholdsprogram. De samarbeider nemlig med to personlige trenere, og du får et skreddersydd opplegg som passer deg og dine mål. Det er alltid litt lettere å følge et opplegg noen andre har laget til deg. Motivasjonen blir så mye bedre, for jeg vil jo ikke skuffe trenerne mine! Jeg liker egentlig veldig godt å trene, men dørstokkmila blir lenger for hver gang. Det meste har allerede blitt prøvd: egentrening i styrkesalen, jogging utendørs, spinning, ellipsemaskin, osv. Problemet er at jeg mister motivasjonen over tid, og så dabber det av. Jeg gleder meg til å komme i gang med dette programmet siden det vil gi meg strukturen jeg trenger. Programmet varer i fire uker, så det blir spennende å se resultatene jeg får.

CouponPilots treningsprogram

Sommerprodukter fra CouponPilots

Når det er varmt ute og jeg er mye i solen så blir jeg så tørr og sliten i ansiktet. Dette har vært et problem for meg hver sommer. Jeg er så misunnelig på Mattias, han har helt nydelig hud. Hva er det med menn egentlig? Hvorfor slipper de å bruke så mye tid på å holde huden sin fin? Uansett, så kom jeg over et kosmetikksett fra Biotherm på nettsidene til CouponPilots. Prisen var svært god, og man får fem ulike produkter i pakken. Settet er egentlig beregnet på “moden” hud, men jeg har brukt flere av produktene før. Serumet vil redusere poser under øynene og fjerne de fine linjene som kommer frem når huden blir tørr. Jeg kan definitivt anbefale å prøve det! Du får:

 

– Nattkrem (15 ml)
– Dagkrem (15 ml)
– Anti-ageing serum (50 ml)
– Olje til sminkefjerning (30 ml)
– Øyekrem (5 ml)

Vil du også prøve CouponPilots? 

Jeg håper dere har fått litt inspirasjon fra dette innlegget! Kanskje dere også vil teste ut CouponPilots og gjøre noen gode kupp?