Coupon Tigers og gaver i form av klemmer
Mote & Skjønnhet

Coupon Tigers og de stilige gavepakkene deres

Gavepakker, ja takk! Vi så brått en reklame for stilige gavepakker fra Coupon Tigers og bestemte oss for å undersøke dette nærmere. Siden det stod at disse var gratis så måtte vi sjekke litt hva dette var før vi hoppet oss på. Vi kan kort si at vi ble ganske så fornøyde begge to!

 

Det å gi fine gaver til mine kjære som jeg er glad i

Jeg elsker virkelig å gi fine gaver til de jeg er glad i. Jeg er en av disse personene som ikke gir spesielle gaver på fødselsdagen eller i juletider, jeg gir detaljer når jeg ser og tenker på de jeg er glad i. For å utdype dette litt mer så prøver jeg å gi noe ekstra eller gi litt oppmerksomhet til mine kjære når jeg føler for det, rett og slett! Noen tenker at en fødselsdag er en spesiell dag der man tenker på en bestemt person, men jeg tenker ofte på de jeg er glad i flere ganger i måneden. Så da tenker jeg, hvorfor ikke gi en overraskelse allerede nå? Nå som jeg har funnet den perfekte detaljen uansett!

 

En spesiell oppmerksomhet

Dette med å gi hverandre en oppmerksomhet hvilken som helst tid på året har jeg selv merket er en veldig god idé. Det er fordi det kan være at mine kjære har en dårlig dag, eller en dårlig uke. Da elsker jeg å kunne oppmuntre de med en liten detalj som er helt personlig og kun fordi jeg tenkte på de. Det trenger ikke å være en ting, det kan også være en opplevelse. Kanskje en middag, eller en tur på kino for eksempel. Når vi nå snakker om kino, vi har tenkt å se den nye fra Christopher Nolan i helgen, har dere sett den? Er den verdt det? Vi gleder oss veldig! Kanskje vi skriver en anmeldelse av denne filmen etterhvert, dersom den er fin.

 

Tilbake til dette med gaver. Noen kan si at en god klem kanskje ikke kan bli ansett som en gave. Derimot, jeg merker selv at dersom jeg er sliten eller lei meg, så er en skikkelig god klem noe av det beste som jeg kan oppleve. En god klem får meg virkelig til å bli glad igjen, en god klem kan gi meg helt ny energi.

 

En ordentlig og fysisk gave blir undersøkt nærmere

I dette tilfellet så jeg faktisk etter en ordentlig og fysisk gave til min svigersøster som skal få baby hvert øyeblikk! Jeg synes ikke det holder kun med å gi en klem her! Jeg så etter en praktisk men hyggelig overraskelse som er omtenksom, og noe som faktisk kan hjelpe min svigersøster med den nyfødte.

 

Coupon Tigers var jeg innom og så at de hadde utrolig mange flott pakker. Når det gjelder hvilken som kan være bra for min svigersøster så tenkte jeg kanskje på den som het Mustela, Hjemmespa, Kropp og bad, Babyboom, Zen eller Graviditet. Alle disse så utrolig fine ut, så jeg ble litt usikker og måtte undersøke enda litt nærmere.

Coupon Tigers sine personlige gavepakker

 

Annonse for gratis gavepakke hos Coupon Tigers

Heldigvis for meg fant jeg plutselig en annonse for en gratis gavepakke hos Coupon Tigers. Coupon Tigers har sannelig en velkomstpakke til alle sine nye medlemmer. Jeg er allerede medlem i en lignende klubb, så jeg ble veldig glad da jeg så at man kan kansellere medlemskapet sitt når man selv skulle ønske det. I et par måneder tenker jeg det er greit med et slikt medlemskap, fordi jeg så de hadde noen interessante tjenester, men først og fremst ville jeg bestille denne som var gratis fra Coupon Tigers.

 

Hvordan jeg skulle endre fra tilbudet i annonsen fra Coupon Tigers til den jeg ønsket meg fra websiden

Det første jeg lurte på var hvordan jeg kunne endre tilbudet i annonsen fra Coupon Tigers til den jeg faktisk fant og ønsket meg fra websiden. Det stod fortsatt mellom Mustela, Hjemmespa, Kropp og bad, Babyboom, Zen eller Graviditet. Derimot, den som allerede var i reklamen var Maybelline, så den var ikke noe for meg i dette øyeblikket – men kanskje i fremtiden!

 

Kontakt med kundeservice hos Coupon Tigers og litt veiledning

Vi tok kontakt med kundeservice hos Coupon Tigers for å høre om de kunne veilede oss litt på hvordan vi skulle gå videre. De gav meg beskjed at jeg skulle velge den jeg fant i annonsen for Maybelline og deretter kunne jeg velge den jeg selv ønsket meg gjennom websiden. Jeg syntes det hørtes veldig bra ut, fleksibilitet kalles dette! Det er ikke alle bedrifter som har en slik fleksibilitet på sine tjenester og produkter som jeg kjenner. 

 

I tillegg til dette bekreftet de til meg også via e-post at tilbudet var gratis. Eller de skrev at jeg kun måtte betale 6 kr pluss 37 kr for frakt for å få tilsendt produktene. Dette syntes jeg hørtes ganske bra ut, fordi skulle jeg kjøpt noe hvor som helst andre steder, ville jeg også måtte betale for frakt, og kanskje opptil 100 kr for det. 

 

Bestillingen ble gjennomført og ventingen startet

Akkurat når bestillingen ble gjennomført fikk jeg beskjed at det kunne ta opp til 22 dager før jeg kunne hente den på mitt postkontor. Dette var mest også med tanke på Korona og at rett og slett transport fra andre land tar lengre tid i disse dager. 

 

Det var ikke noe problem for meg å vente, men jeg var litt spent på om babyen til svigersøster ville komme ut før denne tiden! Tanken var at jeg ville overraske henne med dette før selve fødselen, siden jeg vet at hun var litt redd.

 

Pakken fra Coupon Tigers kom endelig og jeg ble utrolig glad

Da endelig pakken fra Coupon Tigers kom ble jeg utrolig glad. Jeg nevnte det kanskje ikke tidligere, men til slutt valgte jeg faktisk den som het Naturlig Pleie. Det var fordi jeg tenkte at hun helt sikkert hadde fått masse baby-ting allerede, men kanskje hun ikke hadde fått noe spesielt til henne selv enda. Da vet jeg at hun kan slappe av og ha en fin tid for henne selv med disse fine produktene.

 

Den inneholdt disse produktene: 

-En Anti-aldring ansiktskrem til dagen

-En økologisk kokosolje

-En søt mandelkroppsolje 

-En kaldpresset nærende arganolje

-Et ansiktsserum for normal hud

 

I tillegg kom den i en veldig fin eske. Den var ikke pakket inn i fint papir, så jeg fikk kjøpt dette og pakket den ordentlig inn før jeg skulle gi den til svigersøsteren min. Hun ble forresten utrolig glad og sa at det var noe hun absolutt trengte! Dette var meldingen jeg fikk fra henne (hun sa jeg godt kunne dele den med dere):

 

“Hei kjære Henriette-mor! Tuuusen takk for den herlige overraskelsen. Nå når lillemann vokser så fort så trenger jeg virkelig et deilig og rolig bad i blant. Jeg prøvde med en gang den søte mandeloljen, jeg helte bare litt i selve badekaret. Det var utrolig beroligende og huden føltes så utrolig bra! Jeg vil bare si at det er så fint med sånne koselig overraskelser, og i hvertfall når jeg selv ikke skulle forvente noe slikt! Såå glad i deg. Hilsen meg”

 

Jeg ble ganske så rørt av denne meldingen. I tillegg veldig inspirert til å fortsette med slike fine overraskelser og detaljer til de jeg er glad i!

Avslappet dag med Coupon Tigers

 

Flere fine tjenester med Coupon Tigers

Senere fikk jeg endelig litt tid kunne jeg gå inn på nettsiden til Coupon Tigers. Der fant jeg flere fine og nye tjenester. De har alt fra Personlig Trener, Personlig Stylist, Strømmetjenester og i tillegg utrolig mange fine ting man kan få kjøpt! I tillegg til dette hadde de flere kjente merker som Michael Kors, Armani, Guess og lignende.

 

En ny bestilling fra nettbutikken til Coupon Tigers

Ganske kort tid etterpå gjorde jeg en liten bestilling til meg selv og til Mattias. Hver måned får vi et personlig gavekort med en spesiell kode. Med denne koden får vi rabatt og ganske lave priser på utrolig mye forskjellig. 

 

Vi trengte nye solbriller fordi vi har dessverre klart å lage ripe på de, begge to! Vi vet ikke helt hva som har skjedd. Men vi tror at vi kanskje la solbrillene løst i sekken, selvfølgelig sammen med nøklene våre. Så mest sannsynlig så var det nøklene som hadde laget riper på solbrillene våre. Vi elsker Oakley solbriller, disse er absolutt de beste. Så vi kjøpte et par hver til en utrolig lav pris. Jeg undersøkte i butikkene her i gaten, og den samme modellen kostet 50 % mer enn de jeg fant på nettbutikken til Coupon Tigers. Det er faktisk en vesentlig lavere pris, så vi ble skikkelig glade for å spare inn disse pengene!

Når det gjelder shopping online så har vi faktisk tenkt en hel del på dette i det siste. Verden forandrer seg, og det gjør vi også. Det er viktig for enhver bedrift og tilpasse seg. Slik er de sikre på at de alltid vil være oppdaterte med endringer på jorden.