Coupon Smash jeg ville ha noe ekstra
Mote & Skjønnhet

Coupon Smash – fordi jeg ville ha noe ekstra

Jeg har brukt en del penger i det siste, og burde bli flinkere til å spare. Men egentlig har jeg spart penger i år, skulle jo faktisk vært på ferie i utlandet denne sommeren, det ble det jo ikke noe av. Fri har jeg hatt, så jeg skal ikke klage. Var på koselig ferie rundt om i Norge, det var sykt digg skal jeg innrømme. Følte ikke et savn etter spanske strender da! Ettersom litt penger har blitt spart inn, kan jeg vel unne meg noe ekstra fint nå som høsten kommer? Når de mørke vintermånedene kommer syns jeg det er gøy å kose seg litt ekstra! Denne gangen valgte jeg å kose meg med en rålekker gavepakke fra Coupon Smash. Neste gang blir det sjokolade. 

Gratis gull gavepakke fra Coupon Smash

Jeg hadde faktisk med meg endel av produktene jeg fikk i pakken da meg og Mattias var i Oslo. La meg forklare hvordan jeg endte opp med å velge en glitrende gullfarget gavepakke fra Coupon Smash. Mine venner vil nok ikke akkurat beskrive meg som den mest jålete av damer. Men vet du hva! Av og til er det lov å være litt “ekstra”, ønske å skinne litt mer enn vanlig. Hvorfor ikke? I tillegg var min favoritt hårolje i denne pakken, så ja, var derfor jeg endte opp med akkurat denne overraskelsen til meg selv. 

Gull overraskelse fra Coupon Smash

 

Stort utvalg på Coupon Smash

Coupon Smash er det nemlig så mange forskjellige gavepakker du kan velge mellom! Alt fra gavepakker fylt av ting fra Marvel, pakker til stranden, pakker med profesjonell sminke, reisesett og pakker som er stappet full av de beste produktene fra forskjellige kjente merker. Jeg syns det gir en liten følelse av luksus å kunne velge og vrake mellom forskjellige gratis gavepakker fra Coupon Smash. Det er til og med en gavepakke full av brettspill, tror jeg skal anbefale den for Mattias til jul. Hadde vært en perfekt gave til småbarna i hans familie. 

Hva var oppi min overraskelse som jeg bestilte til meg selv fra Coupon Smash?

Først og fremst må jeg innrømme at jeg bestilte denne pakken med et mål, få min favoritt olje til håret helt gratis! Og det målet klarte jeg! Ellers så tenker jeg at når man får noe gratis er det en god mulighet for å teste ut nye produkter man ellers ikke hadde prøvd. Nå var denne håroljen den eneste jeg hadde prøvd fra før. Her er mine tanker om alt jeg fikk gratis fra Coupon Smash, jeg betalte bare for frakten. Kan ikke all shopping være som dette? 

Produkter fra Coupon Smash

Orofluido Original Beauty Elixir

Min favoritt hårolje gjennom tidene! Jeg har prøvd mange forskjellige, men ingen har til nå slått denne. Den er satt sammen av tre forskjellige organiske og naturlige oljer som alle pleier og nærer håret. Den føles ganske så luksuriøs ut også, gullfargen på flasken og designet er så stilig. Hvis du liker vanilje, sånn som jeg gjør, vil du hvertfall like denne håroljen. Den lukter søt vanilje sammen med andre nydelige dufter. 

Hvordan jeg bruker håroljen jeg fikk fra Coupon Smash

Jeg elsker å bruke den i nyvasket hår, etter det har tørket litt. Pleier alltid å ha håndkleet rundt håret i ca ti minutter, mens jeg vandrer rundt etter dusjen. Det første jeg gjør etter jeg tar det av er å ta litt av oljen i håndflaten min og sprer det rundt i håret. Fokuserer oftest på endene, ettersom jeg føler de kan være litt tørre og trenge ekstra næring. Andre håroljer har ofte etterlatt håret mitt tungt, fett og som om det trenger en vask. Det er jo det motsatte av hva jeg ønsker! Heldigvis er ikke denne håroljen slik, den glir lett inn i håret uten å gi et fettete resultat. 

En stilig gullfarget håndveske fra Coupon Smash

En veske som egentlig er langt unna min egen stil, men vet du hva? Jeg kledde den og likte den! Glitrende gullfargede vesker er ikke akkurat noe jeg har mye av i klesskapet mitt fra før av, så antar at det var på tide. Liker at håndvesken er gullfarget, men likevel så har den et diskre og delikat design. Jeg kan se for meg at denne vesken vil passe skikkelig bra til juletider og nyttår. Gleder meg til å bruke den da, men jeg har faktisk allerede fått brukt den sammen med armbåndet jeg fikk! 

Fikk et nydelig gyllent armbånd fra Time Force

Jeg er ikke alltid så flink til å kjøpe nye smykker eller prøve nye smykkestiler, så syns det var spennende å få et nytt armbånd i posten. Jeg synes det var så fint! Veldig klassisk stil som jeg vil tro passer til det meste. Særlig passer det til håndvesken jeg fikk i pakken fra Coupon Smash.

Var på classy kveld på byen med jentene! 

Var på koselig bytur med mine to gode venninner sist lørdag, hadde en god middag og noen glass vin. Valgte å pynte meg litt ekstra den dagen, så da ble det den gullfargede håndvesken og det fine armbåndet fra Time Force. Jeg syns det er så utrolig at jeg fikk alt tilbehøret jeg hadde på meg den dagen gratis fra Coupon Smash, det er tilbud jeg kan like!

Vi hadde det så koselig sammen. Først gikk vi til en italiensk resturant vi har hørt så mye skryt om, så den måtte vi jo bare teste ut. Pizzaen og samtalene var gode og jeg fikk flere komplimenter for min litt mer skinnende stil! Jeg hadde på meg en svart kjole uten armer, så vesken og armbåndet var i fin kontrast mot den svarte fargen. Følte gullfagen kom ekstra godt frem med denne kjolen.

Stay golden på Coupon Smash

Nuxe Prodigious Oil fra Coupon Smash

Jeg har hørt om denne oljen mange ganger, men aldri prøvd den selv. Jeg har faktisk flere i familien min som sverger til denne oljen og nå forstår jeg hvorfor! Det er en olje som kan brukes til absolutt alt. Og da mener jeg alt! Ansiktet, kroppen og håret. Særlig god er den å bruke hvis du har tørr hud. Den er laget av naturlige oljer og pleier og nærer huden. Du kan til og med bruke denne oljen sammen med din ansiktskrem. Bare bland noen dråper av Nuxe oljen sammen med kremen du bruker og påfør så i ansiktet. Som ekstra tips kan du også bruke denne oljen som en hårmaske. La den virke i håret i litt over 10 minutter før du vasker den ut med sjampo.

Million Volume Lash Mascara fra L´Oréal

Nylig har jeg lagt min elsk på Maybelline sin Volum Express mascara, men jeg har prøvd mange forskjellige opp gjennom årene. Det som har mest for meg å si når det kommer til å velge en mascara er børsten. Jeg trenger en stor børste, eller medium til stor. For meg var børsten til Million Volume Lash Mascara fra L´Oréal helt perfekt. Børsten har litt myke pigger, som bøyer seg litt mer enn vanlig. Den fanget alle vippene mine og satt fast hele dagen. Fikk ingen klumper heller. 

For å glede andre må man kunne glede seg selv

Ta vare på deg selv

Det er en uskreven regel. Jeg tror det er viktig å tillate seg selv å være litt egoistisk av og til. Unn deg litt alenetid, dra på den restauranten du vil med venner og unn deg en liten utskeielse en gang i blant! Som jeg gjorde med denne gaven til meg selv fra Coupon Smash, den var vel fortjent! Jeg syns det var en ren nytelse å åpne en hel pakke med nye ting kun til meg! Føler det er rart av meg å si, for normalt er jeg mye mer glad i å gi gaver enn å få. Men denne gangen var det gøy å kun tenke på meg. 

Hverdagslig rituale for å skjemme seg selv bort litt ekstra! 

Som en liten utskeielse i hverdagene liker jeg godt å fylle opp badekaret med varmt vann og deilig badeskum. Før jeg går oppi badekaret heller jeg en hel del smågodt i en bolle, eventuelt grønnsaker og dipp! Så setter jeg på den podcasten jeg hører på for øyeblikket på Spotify. Da er jeg endelig klar for et bad. Og der blir jeg liggende. Podcasten fyller rommet over høytaleren, boblene sprer seg rundt det varme vannet og jeg storkoser meg med noe godt i skålen. Livet kan ikke bli bedre da! Særlig om vinteren er varme bad et must for meg. Da hjelper det ikke bare på humøret men også på stive muskler og ledd.