kjærligheten, tips for et bedre forhold
Kjærlighet

Kjærligheten, hvordan ha et godt forhold med partneren din

Helt fra vi blir tenåringer begynner tankene å spinne. Vi ønsker å finne vår like, vår bestevenn, vår kjærlighet. Når vi har funnet den absolutt rette må vi virkelig gjøre vårt for å beholde freden, kjærligheten og respekten i forholdet.

Bakgrunnen til at vi alle må gjøre vårt i forholdet

Mange kan man trekke den konklusjonen at når ting kan bli vanskelig i forholdet sitt føler de at tiden er inne for å avslutte historien sammen. Likevel har mange sett at dersom man går fra ett forhold til et annet. Så er det ofte de akkurat samme problemene som oppstår. Kan det være at man selv er årsaken til noen av de problemene som dukker opp?

Forventninger og den faktiske virkelighet til kjærligheten

Man kan merke forskjell mellom forventninger man har til kjærligheten og den faktiske virkeligheten. Romantiske filmer og bøker gjør det ofte til at man har en høyere forventing enn det som muligens ikke er helt vanlig. I filmer ser man kanskje begge i parholdet der de viser fullstendig oppmerksomhet til den andre. De tenker over gaver. De er der for hverandre hele tiden. De snakker sammen og viser hverandre omsorg til enhver tid. Er det virkelig slik for de fleste?

Arbeid, stress og press går raskt utover hver enkelt. Det kan være dager der man rett og slett ikke orker å lage middag. Kanskje man har en veldig dårlig natt, og våkner opp der man ikke vil snakke til et annet menneske. Hvordan vil det da være å måtte gi 100% av din energi og oppmerksomhet til din partner dersom du allerede føler deg dårlig?

Når man reiser blir kjærligheten sterkere

Vi merket at når vi reiser sammen blir faktisk kjærligheten enda sterkere. Det er mye stress på noen reiser, spesielt dersom man skal ta fire fly og 3 busser for å komme frem til våre drømmedestinasjoner.

tips for å vise mer kjærlighet til partneren din

Respekt, forståelse, tilgivelse og empati er virkelig den største kjærligheten

For å vise den største kjærligheten er det viktig å ha respekt, forståelse, tilgivelse og empati. Disse fire egenskapene kan være nettopp dét som trengs for et langvarig og lykkelig forhold. Dersom man har empati for hverandre når den andre har en dårlig dag, kan man enkelt vise forståelse og respektere den andre personen. Dette betyr at man kan være der og hjelpe den andre. Slik at når den ene trenger og har behov for det, så kan den andre trå til litt ekstra. 

Et forhold er akkurat som et team. Ser man nærmere på et fotballag på to personer, vil man jobbe hardt og dra lasset dersom én på teamet er i dårligere form på selve kampdagen. 

Det er også veldig viktig å vise kjærlighet i hverdagen. Et tips som vi lever etter hver eneste dag er alltid å gi hverandre et kyss som varer minst 6 sekunder. Alltid er det hyggelig å vise hverandre litt ekstra oppmerksomhet. Vi skrur alltid av TVen for å kunne dedikere en kveld sammen. Håper disse tipsene også vil oppmuntre dere og ditt forhold til partneren deres. Lenge leve kjærligheten!