Høsten er en flott sesong
Kjærlighet

Høsten er en sesong full av farger og koselig innetid

Jeg har alltid vært en sommerjente. Samtidig er jeg realist nok til å vite at vi bor i Norge, og sommeren varer absolutt ikke for alltid! Så da er det om å gjøre det beste ut av de mørkere månedene. Derfor valgte jeg nå å sette meg ned og reflektere over ting jeg ønsker å gjøre denne høsten for å virkelig heve kosetiden til det neste nivået. 

Før kosetiden kan begynne er det viktig å rydde til høsten

Hvis du ikke har gjort det allerede, er det på tide å rydde vekk alt av sommerklær. Høsten har kommet for å bli. Jeg har heldigvis alt fått gjort dette. Samtidig som jeg ryddet vekk sommerklærne og tok frem klær til høsten, fant jeg frem flere plagg som jeg ikke trengte mer. De fikk jeg donert til Fretex, det gir meg alltid en så god følelse. Ikke bare er det godt å få sortert og ryddet i klesskapet, men det er godt å vite at de gamle klærne mine kommer til nytte for noen andre. 

Avslappende kvelder med fargelegging 

Jeg har fått med meg denne trenden, men har ikke prøvd det ut selv. For to uker siden kjøpte jeg meg en av disse flotte fargeleggingsbøkene som har tatt landet med storm de siste årene. Kjøpte meg “Den hemmelige hagen” og gleder meg til å fylle den ut med flotte farger. Har hørt fra mange venner og familie hvor avslappende og avstressende det skal være. Nå er det min tur til å teste det ut. Generelt er jeg glad i å farge og tegne, men gjør det som regel fra en blankt ark – ikke en fargeleggingsbok. Lover å oppdatere dere på hvordan det går med fargeleggingen. De er jo så utrolig fine de bildene som er i boken allerede. Skal bli så gøy å fylle dem med farger. 

Høsten er full av farger

Turer i skog og mark er et must når høsten kommer! 

Selv om jeg er veldig glad i innekos, er det ingenting som er så flott som skogen mens bladene endrer farger. Enten du liker å ta deg en joggetur eller en avslappende gåtur, skogen er et flott sted for å få en skikkelig høstfølelse. Mens du er der kan du og finne flott dekorasjon til hjemmet. Tørket blader eller kvister kan brukes til å lage kjempefine DIY høstdekorasjoner. Jeg liker å samle tørkede blader og sette de i en fin vase med et lite bånd knyttet rundt. 

Høsten er en tid for hobby! 

Høsten passer til strikking

Hvert år sier jeg til mine foreldre at jeg skal bruke det garnet min mor ga meg for to år siden, og endelig bli ferdig med den genseren jeg har snakket om i en evighet. I år blir året! Denne sesongen  SKAL jeg bli ferdig med målet mitt! Har så vidt begynt på den, og det har irritert meg lenge. Tydeligvis har det vært viktigere å se Netflix eller annet. Dette er den perfekte tiden for å endelig fullføre dette prosjektet. Jeg liker jo egentlig å strikke, det er så avslappende. Kanskje jeg skal begynne i kveld?