Skummel Halloween sesong
Kjærlighet

Halloween er like rundt hjørnet og jeg gleder meg som bare det!

Jeg er en av dem som elsker Halloween. Helt siden jeg var liten syns jeg det var gøy å kunne kle meg ut som et skummelt spøkelse eller en zombie. Nå som voksen er jeg nok ikke like kreativ med kostymene, men tradisjonen tro blir det skrekkfilm og godis på kvelden. Det syns jeg er herlig! Særlig ettersom Mattias ikke er så glad i horror ellers – men når det er Halloween gjelder andre regler! 

Skrekkfilmer og krimbøker er det beste med Halloween

Min kjærlighet for skrekkfilmer startet da jeg var tenåring. Etterhvert som jeg ble mer voksen begynte jeg å se alt som har vært av horror og skrekk opp gjennom årenen. Alle de klassiske, som Psycho, Friday the 13th, Scream og Carrie. Hver høst, rundt Halloween, velger jeg meg en liste med skrekkfilmer, gamle og nye som jeg ønsker å se. Etter jeg ble sammen med Mattias har han blitt med på denne skrekkelige tradisjonen. Som jeg navnte så er ikke Mattias like glad i skrekk som jeg er, så jeg setter stor pris på dette. Han vil nesten aldri se skumle filmer ellers, men tror det er noe med denne sesongen som gjør at han ønsker det. Liker du ikke denne skumle tiden av året? Heldigvis er det andre ting å glede seg over, som årets høstmote

Jeg elsker Halloween

Krimbøker som fyller opp nattbordet

Før oktober starter velger jeg alltid ut flere krimbøker jeg vil lese før måneden er over. De ligger i en liten bunke og fyller opp hele nattbordet mitt. Syns egentlig dette gir et sjarmerende og koselig preg på soverommet som passer til høsten. Liker også å dekorere rundt om i leiligheten med små gresskar og annet pynt. Ikke for mye, men nok til å gi en koselig høstfølelse. Dette er også rundt tiden hvor jeg begynner å tenne mer og mer stearinlys. Særlig liker jeg luktelys som dufter av kanel, gresskar eller annet godt. Det er viktig å tenke kos om høsten. Det er jo da vi bruker mest tid inne også. 

Halloween dekorasjon med gresskar

Jeg syns fremdeles det er gøy med Halloween kostymer! 

Når jeg var liten kledde jeg meg alltid ut. Nå som voksen har jeg og gjort det, men kun når det er til en Halloween-fest. Jeg er ikke på en slik fest hvert år, og det er jeg egentlig litt glad for. Det kan ofte føles som et bry hvis du må lage eller kjøpe et kostyme rett før dagen. Selvsagt kan jeg bare kaste et laken over hodet, kutte ut to hull og si “Buuuuu!” hele kvelden, men det er gøy å være litt mer kreativ. Dessverre har jeg ikke tid til det hvert år. Tror det kostymet jeg har vært mest fornøyd med var det jeg brukte for fire år siden. Da var jeg kledd ut som Marilyn Monroe. Hadde hvit kjole, parykk som lignet hennes ikoniske hårfrisyre og hvite sko med hæler. Kanskje ikke så skummelt, men det var morsomt for en kveld.