crossfit games 2020
Kjærlighet

Crossfit Games 2020, et helt annerledes år

Sport er virkelig ikke min spesialitet. Derimot er det en sport som Mattias har interesse for, og siden jeg støtter han i alt og ønsker at vi har mer til feller, har jeg også utviklet en interesse for én konkret sport. Derimot i år var Crossfit Games 2020 litt annerledes enn vanlig.

Crossfit Games 2020 og hvorfor det har blitt en populær sport verden over

For noen år siden kunne jeg huske at denne sporten virkelig var for de helt gale. Veldig spreke mennesker som hoppet høyt over bokser og gikk på hendene sine. De fleste tenkte og lurte veldig på hvor mye problemer man ville fått i både skuldre og knærne ved å utføre disse øvelsene! 

Etter noen år forstod man raskt at sporten faktisk kan tilpasses til enhver kropp, skader og behov. Dette gjorde denne sporten til en svært effektiv måte å trene opp kroppen på. Kun 15 minutter med denne treningen eller en hel time på treningsstudio med apparater. 

Vår norske Kristin Holte i Crossfit Games 2020

Vi er så heldige som har vår kjære norske Kristin Holte som er med i Crossfit Games 2020. Etter en gjennomført operasjon av håndleddet er hun tilbake med full guffe og representerer alle sterke kvinner i hele Norge. 

Det som var litt spennende å legge merke til var hennes personlige rekord på knebøy. Vi la merke til at hun hadde 200% av hennes egen vekt på skuldrene før hun førte seg nedover. Dette betyr at dersom hun veier 50 kg så gjorde hun knebøy på hele 100 kg. Dette fikk oss skikkelig motivert til å begynne på nytt med Honest Kiss sin personlig trener!

crossfit games 2020, et annerledes år

Selve arrangementet Crossfit Games 2020 ble planlagt annerledes i år

I år med tanke på verdenssituasjonen ble selve arrangementet Crossfit Games 2020 utført på en helt ny måte. I stedet for at alle samles på ett og samme sted, ville hver enkelt utføre øvelsene i sitt eget land. Der man passer på at man hele tiden blir filmet og en dommer holder seg tett til én. Dommeren sin jobb er å telle antall repetisjoner som utføres gjennom hver øvelse og å holde tritt med tidene. Mattias ble litt skuffet, med tanke på at man ikke fikk samme konkurranse stemning som tidligere år.

Sammen for en bedre helse mot sykdom

Personlig er jeg mest interessert i det hele rundt en bedre helse mot sykdom og skader. Derfor er det viktig for alle og enhver å trene, holde seg i form og å spise sunt og variert. Det nettopp Crossfit Games 2020 fokuserer på er dette. Du vil ikke se de fleste som konkurrerer vise seg fram og selge produkter som de tjener masse penger på. Du vil se både kvinner og menn som er mer fokuserte på å ha topp kondisjon og å være ufattelige sterke. 

Disse kvinnene har ofte blitt kritisert over sine maskuline kropper. Derimot er dette grunnet den enkle sannhet at de ikke fokuserer på sitt utseende, men rett og slett det å bli sterkere for hvert år som kommer og går.